Responsive image

NeurekaNUM

per professionals

El mètode NeurekaNUM neix amb el compromís de fer una intervenció de tots aquells nens i nenes amb discalcúlia o amb dificultats matemàtiques, així com d'ajudar a tots aquells altres que sense un diagnòstic de base volen millorar i agilitzar l'aprenentatge de les matemàtiques.

És un mètode gamificat validat científicament que permet treballar des de la consulta i casa les dificultats matemàtiques i la discalcúlia.

#
Responsive image
#

Característiques

  1. Dirigit a nens i nenes de 5 a 8 anys: l'objectiu és poder compensar les dificultats d'aprenentatge en estadis primerencs facilitant una correcta reeducació.
  2. Per jugar entre 10 i 15 minuts al dia: sessions curtes per jugar diàriament que utilitzen la gamificació per augmentar la motivació i l’adherència despertant l’interès per les matemàtiques.
  3. S’adapta al progrés de cada nen i cada nena: utilitza algorismes d’intel·ligència artificial per crear itineraris personalitzats a cada nen i cada nena.
  4. Basat en l'evidència científica i fet per científics: fonamentat en la neurociència i en la neuropsicologia i impulsat des de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Validat dins del projecte de recerca 'Plasticitat cerebral en la discalcúlia' finançat pel programa RecerCaixa (2014).
Responsive image

Com funciona?

Simplement haureu de seguir els següents passos:

#
Us registreu a l’aplicatiu com a professional i ja podeu utilitzar la plataforma al 100% sense cap cost d’alta ni compromís de permanència.
#
Doneu d’alta tants nens i nenes com vulgueu.
#
Abans de poder aplicar el mètode NeurekaNUM amb un nen o nena heu de realitzar una avaluació del processament numèric i el càlcul amb NeurekaCALC . Podeu consultar el preu de cada crèdit i els descomptes dins l’aplicatiu.
#
Podeu activar la intervenció amb NeurekaNUM per aquell nen o nena pel període que desitgeu sense cap cost d’alta. Els períodes són per mesos i podeu consultar el cost de cada mes dins l’aplicatiu.
#
Els nens i nenes que tenen el període d’intervenció activat poden realitzar cada dia una partida nova (10-15 minuts) des de la consulta o des de casa.
#
Podeu fer un seguiment en temps real del rendiment dels nens i nenes.
#


Comença amb NeurekaLAB

Acompanyem als nostres infants a superar les dificultats d'aprenentatge